Praktijk voor fysiotherapie en alternatieve behandelvormen

Jacco Doolhoff

Al meer dan 10 jaar met nekklachten

Misschien herken je het. Je hebt lichamelijke klachten, waarvan wordt gezegd: "Leer er maar mee leven." En eigenlijk weet je niet eens meer hoe het voelt om geen pijn te hebben. Letterlijk is het onderdeel van je leven geworden.

Zo ook bij mij. Ik liep al meer dan 10 jaar met nekklachten en bezocht even zo vele ziekenhuizen, therapeuten, etc. Ondertussen had ik geen idee meer hoe het voelde om geen vastzittende nek en bijbehorende hoofdpijn te hebben. Vervelender was dat ik in korte tijd ook nog twee andere blessures opliep aan mijn beide schouders. Dit beperkte mij zeer in het doen van dingen die ik leuk vind, zoals zeilen en skieen.

Een vriend vertelde me over Jacco, een therapeut, die zich bezighoudt met mensen met lichamelijke klachten, die binnen de reguliere geneeskunde worden beschouwd als zijnde uit behandeld.
Ik maakte een afspraak onder het motto 'baat het niet, schaadt het niet'. Ofschoon ik nogal sceptisch stond tegenover 'alternatieve' behandelmethoden moet ik eerlijk toegeven, dat ik al snel merkte, dat de behandeling een positief effect had op mijn klachten.

Na 10 jaar tobben ben ik nu al een half jaar pijnvrij in mijn nek, hoofd en schouders.
Ik kan de praktijk van Jacco Doolhoff bij een ieder van harte aanbevelen. U zult er beslist geen spijt van hebben.

H. Jansen

volgend verhaal